UNMIK
Regulloret 2000


Adobe Acrobat Reader nevojitet për t'i lexuar disa prej këtyre dokumenteve.

Rregullore nr. 2000/1         14 janar 2000.

Mbi Strukturėn e Pėrbashkėt tė Pėrkohshme Administrative tė Kosovės.

 

Rregullore nr. 2000/2       22 janar 2000.                                    [ndryshuar me Rregulloret nr. 2000/26, 2000/56, 2001/15, 2001/38 dhe 2002/16]

Mbi Akcizat nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/3      22 janar 2000.

Mbi tatimin e shitjes.

 

Rregullore nr. 2000/4       1 shkurt 2000.

Mbi ndalimin e nxitjes sė urrejtjes pėrēarjes ose mosdurimit Kombėtar, Racor, Fetar dhe Etnik.

 

Rregullore nr. 2000/5      1 shkurt 2000.                                    [ndryshuar me Rregulloren nr. 2000/31 dhe Rregulloren nr. 2000/35]

Pėr caktimin e taksės sė shėrbimit pėr Hotele, Ushqim dhe Pije.

 

Rregullore nr. 2000/6      15 shkurt 2000.                                    [ndryshuar me Rregulloren nr. 2000/34 dhe Rregulloren nr. 2001/2]

Mbi Emėrimin dhe Shkarkimin nga Detyra tė Gjyqtarėve Ndėrkomėtarė dhe Prokurorėve Ndėrkombėtarė.

 

Rregullore nr. 2000/7       18 shkurt 2000.

Amendament i Rregullores nr. 1999/16 Tė UNMIK-ut pėr themelimin e Organit Qendror Fiskal tė Kosovės dhe çėshtje tė tjera lidhur me tė.

 

Rregullore nr. 2000/8      29 shkurt 2000.

Mbi Dispozitėn e Regjistrimit tė Pėrkohshėm tė Biznesit nė Kosovë.

 

Rregullore nr. 2000/9       3 mars 2000.

Mbi themelimin e Departamentit Administrativ tTė Administratės Lokale.

 

Rregullore nr. 2000/10      3 mars 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Shėndetėsise dhe Mirėqenies.

 

Rregullore nr. 2000/11       3 mars 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Arsimit dhe Shkencės.

 

Rregullore nr. 2000/12       14 mars 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Shėrbimeve Publike.

 

Rregullore nr. 2000/13       17 mars 2000.

Mbi Zyren Qendrore tė Regjistrimit Civil.

 

Rregullore nr. 2000/14       18 mars 2000.

Pėr zgjatjen e burgimit tė Personave tė Arrestuar nė pritje tė kėrkesės pėr ekstradim.

 

Rregullore nr. 2000/15       21 mars 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Drejtėsisė.

 

Rregullore nr. 2000/16       21 mars 2000.                                    [ndryshuar me Rregulloren nr. 2001/16 dhe Rregulloren nr. 2002/8]

Pėr regjistrimin dhe veprimin e Partive Politike nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/17       23 mars 2000.

Mbi pranueshmërinė e disa deklaratave tė dėshmitarit nė hetimet paraprake.

 

Rregullore nr. 2000/18       29 mars 2000.

Pėr Dokumentet e Udhėtimit.

 

Rregullore nr. 2000/19       30 mars 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Rindėrtimit.

 

Rregullore nr. 2000/20       12 prill 2000.                                    [ndryshuar me Rregulloren nr. 2001/39]

Mbi Administratėn dhe Procedurat Tatimore.

 

Rregullore nr. 2000/21       18 prill 2000.                                    [ndryshuar me Rregulloren nr. 2000/65]

Pėr themelimin e Komisionit Qendror tė Zgjedhjeve.

 

Rregullore nr. 2000/22       20 prill 2000.

Ndryshim i Rregullores nr. 1999/27 mbi miratimin e Buxhetit tė Konsoliduar tė Kosovės dhe miratimin e shpenzimeve pėr periudhėn 1 Janar - 31Dhjetor 2000.

 

Rregullore nr. 2000/23       21 prill 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Postės dhe Telekomunikacionit.

 

Rregullore nr. 2000/24       21 prill 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Punės dhe Punėsimit.

 

Rregullore nr. 2000/25       21 prill 2000.

Mbi themelimin e Departamentit Administrativ tė Transportit dhe Infrastrukturės.

 

Rregullore nr. 2000/26       27 prill 2000.

Ndryshim i Rregullores sė UNMIK-ut nr. 2000/2 mbi Akcizat nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/27       28 prill 2000.

Mbi themelimin e Departamentit Administrativ tė Bujqėsisė, Pylltarisė dhe tė Zhvillimit tė Fshatit.

 

Rregullore nr. 2000/28       11 maj 2000.

Mbi Komisionin pėr Zbulimin dhe Identifikimin e Viktimave.

 

Rregullore nr. 2000/29       20 maj 2000.                                    [ndryshuar me Rregulloren nr. 2001/40]

Mbi vėnien e tatimit paushall.

 

Rregullore nr. 2000/30       20 maj 2000.

Mbi vulat dhe mbititujt e Dokumenteve Zyrtare tė Gjykatave, Prokurorive dhe Institucioneve Penale.

 

Rregullore nr. 2000/31       23 maj 2000.

Ndryshim i Rregullores nr. 2000/5 pėr caktimin e Taksės s ė Shėrbimit pėr Hotele, Ushqim dhe Pije.

 

Rregullore nr. 2000/32       24 maj 2000.

Mbi themelimin e Departamentit Administrativ pėr mbrojtjen e Ambientit.

 

Rregullore nr. 2000/33       25 maj 2000.

Pėr lejimin e kryerjes sė shėrbimeve tė Sigurimit nė Kosovė dhe sistemmin e detyra tė punėtorėve tė tyre.

 

Rregullore nr. 2000/34       27 maj 2000.

Ndryshim i Rregullores nr. 2000/6 mbi emėrimin dhe shkarkimin e Gjyqtarėve dhe e Prokurorėve Ndėrkombėtarė nga detyra.

 

Rregullore nr. 2000/35       16 qershor 2000.

Ndryshimi i Rregullores sė UNMIK-ut nr. 2000/2 mbi Akcizat nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/36       17 qershor 2000.

Pėr licencimin dhe rregullumin e Mediave Elektronike nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/37       17 qershor 2000.

Mbi sjelljen e mediave tė shkruara nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/38       30 qershor 2000.

Mbi themelimin e Institucionit tė Ombudspersonit nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/39       8 korrik 2000.

Mbi zgjedhjet komunale nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/40       10 korrik 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Qeverisjes Demokratike dhe tė Shoqėrisė Civile.

 

Rregullore nr. 2000/41       10 korrik 2000.

Mbi Themelimin e Departamentit Administrativ tė Sportit.

 

Rregullore nr. 2000/42       10 korrik 2000.

Mbi themelimin dhe funksionimin e zyrave tė ndėrlidhjes nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/43       27 korrik 2000.

Mbi numrin, emrat dhe kufinjtė e Komunave.

 

Rregullore nr. 2000/44       10 gusht 2000.

Mbi privilegjet dhe imunitetet e Bankės Botėrore dhe Zyrtarėve tė saj nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/45       11 gusht 2000.                                    [ndryshuar me Rregulloret nr. 2006/54 dhe nr. 2007/30]

Mbi Vetėqeverisjen e Komunave tė Kosovės.

 

Rregullore nr. 2000/46       15 gusht 2000.

Pėr pėrdorimin e gjuhės nė shqyrtimet ku merr pjese njė Gjyqtar Ndėrkombėtar a njė Prokuror Ndėrkombėtar.

 

Rregullore nr. 2000/47       18 gusht 2000.

Pėr statusin, privilegjet dhe imunitetin e KFOR-it, UNMIK-ut dhe tė Personelit tė tyre.

 

Rregullore nr. 2000/48       19 gusht 2000.

Pėr themelimin e Departementin Administrativ tė Rinisė.

 

Rregullore nr. 2000/49       19 gusht 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Shėrbimeve Komunale Publike.

 

Rregullore nr. 2000/50       23 gusht 2000.

Ndryshimi i Rregullorres sė UNMIK-ut nr. 1999/27, tė ndryshuar, pėr miratimin e Buxhetit tė Konsoliduar tė Kosovės dhe Autorizimin e shpenzimeve pėr periudhën 1 janar - 31 dhjetor 2000.

Tabela 1

 

Rregullore nr. 2000/51       30 gusht 2000.

Mbi moshėn pėr vijimin e detyrueshėm tė Shkollės nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/52       2 shtator 2000.

Mbi importin, prodhimin, shitjen, dhe shpėndarjen e prodhimeve farmaceutike, duke pėrfshirė barnat narkotike dhe substancat psikotrope.

 

Rregullore nr. 2000/53       27 shtator 2000.

Mbi Ndėrtimet nė Kosovė gjithashtu e njohur si "Rregullorja Rexhep Luci Mbi Ndėrtimet".

 

Rregullore nr. 2000/54       27 shtator 2000.

Ndryshim i Rregullores sė UNMIK-ut nr. 1999/1, tė ndryshuar mbi Autorizimet e Administratės sė Pėrkohshme nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/55       6 tetor 2000.

Pėr ndryshimin e Rregullores sė UNMIK-ut nr. 1999/3 mbi themelimin e Doganės dhe Shėrbimeve tė tjera lidhur me tė nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/56       6 tetor 2000.

Ndryshim i Rregullores nr. 2000/2 tė UNMIK-ut, tė Ndryshuar, mbi Akczat nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/57       6 tetor 2000.

Ndryshimi i Rregullores sė UNMIK-ut nr. 1999/7 pėr emėrimin dhe shkarkimin e Gjyqtarëve dhe Prokurorėve nga detyra.

 

Rregullore nr. 2000/58       19 tetor 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Ēėshtjeve Jorezidente.

 

Rregullore nr. 2000/59       27 tetor 2000.

Pėr ndryshimin e Rregullores së UNMIK-ut nr. 1999/24 mbi ligjin nė fuqi nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/60       31 tetor 2000.

Mbi kėrkesat Pronėsore dhe banesore dhe rregullat e procedurės dhe tė provave tė Drejtorisė pėr Ēėshtje Pronėsore dhe Banesore si dhe tė Komisionit pėr kėrkesa Pronėsore dhe Banesore.

 

Rregullore nr. 2000/61       9 nėntor 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Sigurisė Civile dhe Gatishmėrisė Emergjente.

 

Rregullore nr. 2000/62       7 dhjetor 2000.

Mbi pėrjashtimin e personave pėr njė kohė tė kufizuar me qėllim tė sigurimit t ė Qetėsisė, Sigurisė dhe Rendit Publik.

 

Rregullore nr. 2000/63       7 dhjetor 2000.

Pėr themelimin e Departamentit Administrativ tė Tregtisė dhe Industrisė.

 

Rregullore nr. 2000/64       15 dhjetor 2000.                                     [ndryshuar me Rregulloret nr. 2001/34, 2005/50, 2006/60 dhe 2007/21]

Mbi caktimin e Gjyqtarėve-Prokurorėve Ndėrkombėtarė dhe Ndėrrimin e vendit tė tyre.

 

Rregullore nr. 2000/65       19 dhjetor 2000.                                    

Ndryshimi i Rregullores së UNMIK-ut nr. 2000/21 pėr themelimin e komisionit qendror tė zgjedheve.

 

Rregullore nr. 2000/66       21 dhjetor 2000.

Mbi beneficionet e invalidėve tė luftės tė Kosovės dhe pėr mė tė afėrmit e tyre qė kanė vdekur si pasojė e konfliktit tė armatosur nė Kosovė.

 

Rregullore nr. 2000/67       29 dhjetor 2000.                                    [ndryshuar me Rregulloren nr. 2001/31]

Pėr miratimin e buxhetit tė konsoliduar tė Kosovės dhe autorizimin e shpenzimeve pėr periudhėn prej 1 janarit deri mė 31 dhjetor 2001.

Tabela 1        Tablela 2        Tabela 3

 

Rregullore nr. 2000/68       29 dhjetor 2000.

Mbi kontratat pėr Shitjen e Mallërave.

 

Rregullore nr. 2000/69       30 dhjetor 2000.

Pėr importimin e kafshėve tė gjalla nė Kosovė.